Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | “Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri unutmayacağız”

“Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri unutmayacağız”

CHP Grup Başkanvekili ve önceki dönem Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, bugün Sakarya’da yurttaşlarla bir araya geldi.

CHP Grup Başkanvekili ve önceki dönem Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, bugün Sakarya’da yurttaşlarla bir araya geldi.

“Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri unutmayacağız”

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Biz, T.C. mührünü sökenleri, al bayrak geçerken ayağa kalkmayanları, uluslararası arenada Türkiye’yi itibarsız kılanları, 34 vatan evladımızı şehit verdiğimizde kongrelerde gülerek konuşanları, Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız. Asla unutmayacağız” dedi.

Özkoç, yurttaşlara hitap ettiği konuşmasından bir bölümü, “Biz, T.C. mührünü sökenleri, al bayrak geçerken ayağa kalkmayanları, uluslararası arenada Türkiye’yi itibarsız kılanları, 34 vatan evladımızı şehit verdiğimizde kongrelerde gülerek konuşanları, Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız. Asla unutmayacağız” mesajıyla sosyal medya hesabında yayınladı. Özkoç, konuşmasında şunları söyledi:

“Getirdiler bu ucube cumhurbaşkanlığı sistemini, milletin başına bela ettiler. MHP’yi de yanlarına aldılar, dediler ki ‘Artık biz istediğimiz gibi yürürüz’. Ama unuttukları bir şey var; bizim unutmadıklarımız. Biz, ne olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti’nin tabelalarından T.C. mührünü sökenleri asla unutmayız. Asla unutmayız. Biz, Türkiye Cumhuriyeti’nin şehit kanıyla boyanmış al bayrak geçerken, sancak geçerken ayağa kalkma ihtiyacını duymayan vatan hainlerini asla unutmayız. Hiçbir zaman unutmayız. Biz, emperyalizme başkaldıran Mustafa Kemallerin çocuklarıyız. Biz, Amerika’nın başkanına, ‘Aptal olma’ deyip de hakaret edip, onun önünde Türkiye Cumhuriyeti’nin sana verdiği yetkiyle önünü ilikleyip Türkiye’yi itibarsız kılanları asla unutmayacağız. Hiçbir zaman unutmayacağız. Biz, anaların yetiştirdiği 34 tane evladımızı Suriye’de Rusya bombalayıp onları öldürdüğü zaman, annelerin önüne şehit cenazesi geldiğinde utanmadan, sıkılmadan kongreye gidip, gülerek orada ‘Ne olacak canım’ diyen kişileri hiç unutmayacağız. Ondan sonra da Putin’in karşısına geçip kapının önünde bekleyen lideri unutmayacağız. Çünkü biz, bu vatanı seviyoruz, bu vatanın evlatlarını seviyoruz.”

ANKA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız