Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Özgür Özel’den Ara Seçim İçin Dev Tur: Program belli oldu

Özgür Özel’den Ara Seçim İçin Dev Tur: Program belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından yaptığı ara seçim çağrısını somutlaştırmak için harekete geçiyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından yaptığı ara seçim çağrısını somutlaştırmak için harekete geçiyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Özgür Özel’den Ara Seçim İçin Dev Tur: Program belli oldu

CHP lideri Özgür Özel, Türkiye’nin siyasi gündemini sarsacak bir hamleyle sahaya iniyor. Bursa’da yaşanan siyasi gelişmelerin ardından "ara seçim" çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Özel, bu talebini diğer siyasi partilerle müzakere etmek üzere geniş kapsamlı bir ziyaret programı hazırladı. Yarın Ankara'da başlayacak olan temas trafiği, İstanbul ve tekrar başkent hattında hafta boyunca devam edecek.

İlk Durak DEM Parti: Ankara’da Kritik Zirve

Özgür Özel’in siyasi parti turu, yarın (6 Nisan Pazartesi) saat 12.00’de başlayacak. Özel ve beraberindeki CHP heyeti, DEM Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile bir araya gelecek. Görüşmenin ana eksenini "ara seçim" talebi oluştururken, DEM Parti’nin bu çağrıya vereceği yanıt şimdiden siyaset kulislerini hareketlendirdi.

İstanbul Hattında Sol Partilerle Buluşma

Ziyaret trafiği 8 Nisan Çarşamba günü İstanbul’a taşınacak. Özgür Özel, burada Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Seyit Aslan ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirecek. Sol blok ile yapılacak bu temaslarda, muhalefetin seçim stratejisi ve ortak tutum takınma ihtimallerinin masaya yatırılması bekleniyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız