Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | ‘İYİ Antalya’dan başkent çıkarması'

‘İYİ Antalya’dan başkent çıkarması'

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve beraberindeki heyet İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve beraberindeki heyet İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

‘İYİ Antalya’dan başkent çıkarması'

İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, İl Divan Kurulu Üyeleri Alper Arıkan, Orhan Tat, Mehmet Süha Aykurt, Bülent Erol, Mehmet Hanifi Yılmaz, İbrahim Erol, Veysel Altuntaş, Harun Öztürk, Barış Ayan, Alper Sert, İrfan Yılmaz, Selçuk Salih Yılmaz, Elvan Arslandoğan, Abdullah Kılınç, Hüseyin Kemal Dal, Zafer Erk, Ercan Ekim, Havva Betül Karataş, Şükriye Yıldırımlar ve GİK Üyesi Ayşen Kurt ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İl Başkanı Karacan ve beraberindeki heyet, başkent Ankara’daki ziyarette, 3’üncü Olağan Kurultay sonrası güven tazeleyerek tekrar İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Meral Akşener’e ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletirken, yaklaşan yerel seçimlerin yol haritası da masaya yatırıldı.

FOTO (2)-1

 “HEMŞEHRİLERİMİZ HİÇ KAYGILANMASIN”

İl Başkanı Karacan ve yönetimi aracılığıyla tüm Antalyalılara selam ve saygılarını ileten Genel Başkan Akşener, milletvekili seçimlerinde vatandaşın verdiği mesajın net şekilde alındığını belirtti. Kurultay sonrası partisinin yenilenme sürecini tamamladığını aktaran Akşener, İYİ Parti’nin yerel seçimlere yoğunlaştığına işaret etti. Antalya’nın kendileri için çok değerli olduğunu da vurgulayan Akşener, Vahdet Afşin Karacan liderliğindeki Antalya teşkilatına güvenlerinin tam olduğunu ifade etti. Yerel seçimler noktasında gerekli saha çalışmalarının, il teşkilatınca titizlikle yürütüldüğünü kaydeden Akşener, “Antalyalı hemşehrilerimiz hiç kaygılanmasın. Genel seçimlerden çıkardığımız dersle mahalli idareler seçimlere yönelik çalışmalarımızın yol haritasını çıkarmış durumdayız. Antalya merkez ve tüm ilçelerinin, hak ettiği hizmeti alması noktasında, İl Başkanımız Karacan ve yönetiminin gereken çalışmaları yapacağından şüphemiz bulunmamakta” dedi.

FOTO (3)-2

"AKŞENER'İN İZİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Genel merkezdeki ziyarette konuşan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Karacan ise tüm güçleri ve özverileriyle Antalya ve ülke için çalıştıklarının altını çizdi. İl Başkanı Karacan, kurultay sonrası İYİ Parti’nin artık yeni bir sürece girdiğini, bu sürecin sonunda da Antalya ve Türkiye’de her şeyin daha ‘İYİ’ olacağı yönünde değerlendirmelerde bulundu. Karacan, “İl kongresi sonrasında, başta Genel Başkanımız SN. Meral Akşener olmak üzere bize inanan ve güvenen tüm teşkilatımızın güvenini boşa çıkarmamak amacıyla büyük özveri ve fedakârlıkla çalıştık, çalışıyoruz. Göreve gelir gelmez, önce deprem felaketini yaşadık ardından da seçim sürecine girdik. Planlı hareket ederek her yerde varlık gösterip, vatandaşlarımızın derdine derman olmak için çaba sarf ederken, diğer taraftan da partimizin güçlenerek iktidar yürüyüşünü sürdürmesi için ter döktük. Genel Merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda, SN. Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinden giderek partimizi hak ettiği noktaya getireceğiz. İl teşkilatımız, yerel seçimlerde partimizi hak ettiği noktaya taşıyacak” diye konuştu.


İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in makamımdaki ziyaret kesilen sürpriz doğum günü pastasıyla sonlandı. İl Başkanı Karacan ve beraberindeki heyet, başkent temaslarını Başkanlık Divanı’na seçilen parti kurmaylarına gerçekleştirilen ‘hayırlı olsun’ ziyaretleriyle noktaladı. 

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız