Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Erdoğan rozetini taktı, Gürzel AKP’ye geçti: “Seve seve kabul ettim” dedi

Erdoğan rozetini taktı, Gürzel AKP’ye geçti: “Seve seve kabul ettim” dedi

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, katılım programında yaptığı konuşmada, “Bu daveti seve seve kabul ettik” dedi.

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, katılım programında yaptığı konuşmada, “Bu daveti seve seve kabul ettik” dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Erdoğan rozetini taktı, Gürzel AKP’ye geçti: “Seve seve kabul ettim” dedi

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, katılım programında yaptığı konuşmada, “Bu daveti seve seve kabul ettik” dedi. Gürzel’in AKP’ye geçişi, siyasi kulislerde “ikinci Topuklayan Efe vakası” olarak değerlendirildi.

Erdoğan rozetini taktı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ardından “ikinci Topuklayan Efe” olarak anılan Gürzel, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in tutuklanmasının ardından başkan vekilliğine seçilmişti. Gürzel, dün düzenlenen programla resmen AKP’ye geçti. Rozetini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

Eleştirilerden AKP’ye geçişe

CHP’ye yönelik operasyonları ve belediye başkanlarının tutuklanmasını daha önce sert dille eleştiren Gürzel’in AKP’ye geçmesi siyasette yankı uyandırdı. Beykoz İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen tanışma programında konuşan Gürzel, “Hepinize çok teşekkür ederim aranıza beni kattığınız için. Bu daveti biz de seve seve kabul ettik. Bundan sonra Beykoz’a sadece hizmeti konuşacağız” ifadelerini kullandı.

“Kavga değil hizmet dönemi”

Yeni dönemde tartışma ve çatışma yerine hizmet odaklı bir siyaset yürüteceklerini söyleyen Gürzel, “Bundan sonra herhangi bir kavga, kaosun olmadığı, mutluluk ve güzellik içerisinde hizmet ettiğimiz bir dönem olacak” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız