AKP'de seçime yapay zekayla hazırlık!

AKP’den Bingöl Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Dr. Alican Bayram, projelerini yapay zeka destekli hazırladığını belirtti. Bu durumun dünyada bir siyasi aday için bir ilk olduğunu ifade etti.
AKP'de seçime yapay zekayla hazırlık!

AKP’den Bingöl Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Dr. Alican Bayram, projelerini yapay zeka destekli hazırladığını belirtti. Bu durumun dünyada bir siyasi aday için bir ilk olduğunu ifade etti.

Yapay Zeka Destekli Projeler

Dr. Bayram, projelerinin tamamını yapay zeka ile çalıştırdığını ve bu sayede dünyada ilk ve tek siyasi aday olduğunu belirtti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in vergi hükümlülükleriyle alakalı yapay zekadan destek aldığını hatırlattı ve Türkiye’nin de bu yönde ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

Akıllı Belediyecilik Birimi

Dr. Bayram, yapay zekanın önerisi üzerine “akıllı belediyecilik” sistemini geliştirdiklerini belirtti. Bu sistem, vatandaşların şehirde gördükleri sorunları fotoğraflayarak bir uygulama veya telefon yoluyla birime aktarmalarını sağlıyor. İlgili birim, vatandaşın bilgilerini paylaşmadan belediyenin görevli olan birimine bildiriyor. İlgili birim bu problemi çözdükten sonra akıllı belediyecilik birimine bilgi veriyor ve vatandaşa geri dönüş sağlanıyor.

Alternatif Finans Kaynakları

Dr. Bayram, belediyelerin faydalanabileceği üç temel finans kaynağının dışında 6 tane alternatif kaynak olduğunu belirtti. Bu konuda yapılan çalışmaların detaylarını sosyal medyadan paylaşacaklarını ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.