Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Seçim 2024 | Mardin Artuklu'da Muhtarlık Seçimi Sırasında Aile İçi Kavga!

Mardin Artuklu'da Muhtarlık Seçimi Sırasında Aile İçi Kavga!

Mardin'in Artuklu ilçesinde muhtarlık seçimi sırasında aile içi bir tartışma kavgaya dönüştü. Jandarmanın müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

Mardin'in Artuklu ilçesinde muhtarlık seçimi sırasında aile içi bir tartışma kavgaya dönüştü. Jandarmanın müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

Mardin Artuklu'da Muhtarlık Seçimi Sırasında Aile İçi Kavga!

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Kumlu Mahallesi'nde, muhtarlık seçimi için oy verme işlemi sırasında aile içi bir tartışma büyük bir kavgaya dönüştü.

Yerel seçimler kapsamında devam eden oy verme işlemleri esnasında, bir ailenin fertleri arasında muhtarlık seçimi nedeniyle başlayan sözlü tartışma, kontrolden çıkarak kavgaya evrildi. Tartışma, okul bahçesinde yaşanırken, adayların yakınları da olaya müdahil oldu ve kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Jandarma Müdahalesiyle Sonlandırıldı

Kavganın büyümesi üzerine jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Olayı kontrol altına almak için biber gazı kullanarak havaya ateş açan jandarma, ardından takviye ekiplerle birlikte kavgayı sonlandırdı. Kavga nedeniyle oy kullanma işlemlerine kısa bir süreliğine ara verildi. Ancak jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri almasıyla birlikte gerginlik kontrol altına alındı ve oy verme işlemleri devam etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız