Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18°
Akdeniz Gerçek | Muratpaşa | Şafak Vakti 30 Metrelik Falezlerden Düştü! Son Durumu Ne?

Şafak Vakti 30 Metrelik Falezlerden Düştü! Son Durumu Ne?

Antalya Muratpaşa'da, Karaalioğlu Parkı falezlerinden sabah saatlerinde 30 metreden düşen bir kişi yaralandı. İtfaiye ve AFAD ekipleri, deniz polisinden destek istedi.

Antalya Muratpaşa'da, Karaalioğlu Parkı falezlerinden sabah saatlerinde 30 metreden düşen bir kişi yaralandı. İtfaiye ve AFAD ekipleri, deniz polisinden destek istedi.

KAYNAK: DHA
Şafak Vakti 30 Metrelik Falezlerden Düştü! Son Durumu Ne?

Antalya Muratpaşa'da 30 metrelik falezlerden düşen vatandaş, itfaiye ve AFAD ekiplerinin ortak çalışmasıyla kurtarılabildi.

Haşim İşcan Caddesi Karaalioğlu Parkı'ndaki falezlerde, saat 05.30 sıralarında, 30 metrelik falezlerden bir kişinin düştüğü iddia edildi. Olayın görgü tanığı olan çevredekilerin ihbarıyla itfaiye ve AFAD ekipleri falezlere ulaştı.

Falezlerden Yukarı Çıkaramadılar

Ekipler falezlerden inerek, adının Bülent G. olduğu öğrenilen kişinin yanına ulaştı. Yaralıyı yukarı çıkartmakta zorlanan ekipler, deniz polisinden destek istedi.

safak-vakti-30-metrelik-falezlerden-dustu-son-durumu-ne-2.webp

Deniz Polisine Teslim Edildi

İtfaiye ve AFAD ekibi sedyeye bağladıkları Bülent G.'yi deniz polisine teslim etti. Bota alınan yaralı, Kaleiçi Yat Limanı'na götürülerek kendisini bekleyen ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

safak-vakti-30-metrelik-falezlerden-dustu-son-durumu-ne-3.webp

Vücudunda Kırıklar Oluştu

Falezlerden düşen Bülent G.'nin vücudunda kırıklar bulunduğu ancak hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız