Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Çağlayan Mahallesi 2010 Sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir binanın üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir psikolojik bunalımda olduğu ileri sürülen Abdullah C. (28), evde kimsenin bulunmadığı bir anda odasındaki yatağı tutuşturdu.

Balkondan Giren Ekipler Hayat Kurtardı
Yükselen dumanları ve kokuyu fark eden komşuların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, kapı açılmayınca balkona merdiven dayayarak içeri girdi. Dumanların arasından baygınlık geçirmek üzere olan gence ulaşan ekipler, Abdullah C.’yi hızla dışarı çıkardı.

Komşulardan Yoğurtlu İlk Yardım
Dumandan etkilenen gence ilk müdahale mahalle sakinlerinden geldi. Komşuların yoğurt ve su vererek kendine getirmeye çalıştığı genç, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Abdullah C., ambulanstaki ilk kontrollerinin ardından tedbir amaçlı özel bir hastaneye kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.