Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Muğla | Bodrum'da Tarım Alanına Yapılan Dolguya 411 Bin 127 TL İdari Para Cezası

Bodrum'da Tarım Alanına Yapılan Dolguya 411 Bin 127 TL İdari Para Cezası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tarım arazisine yapılan dolgu işlemine ağır bir idari para cezası verildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tarım arazisine yapılan dolgu işlemine ağır bir idari para cezası verildi.

Bodrum'da Tarım Alanına Yapılan Dolguya 411 Bin 127 TL İdari Para Cezası

Yaka Mahallesi'nde tarım arazisine yapılan hafriyat dolgusuyla ilgili olarak Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri harekete geçti. Yetkililer, tarım arazisinin zemininin bozulduğunu tespit ederek, dolgu işlemiyle alanın amacı dışında kullanıldığını belirledi.

Yapılan Dolgu İşlemine Ağır Cezai İşlem

Tarım arazisine dolgu yapan kişiye 411 bin 127 TL idari para cezası verildi. Ayrıca, 5403 Sayılı Kanun gereği, alanın 2 ay içinde eski haline getirilmemesi halinde bu tutarın 3 katı idari para cezası daha uygulanacağı ve arazinin eski durumuna getirileceği belirtildi.

Bodrum Kaymakamlığı'ndan Sıkı Denetim Açıklaması

Bodrum Kaymakamlığı, ilçede tarım, zeytinlik ve mera alanlarına yapılan müdahaleleri sıkı şekilde denetleyeceğini ve yasal işlemlerin devam edeceğini duyurdu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız