Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Muğla | Bodrum Kitap Günleri sona erdi

Bodrum Kitap Günleri sona erdi

Bu yıl 'Doğayı Okumak' temasıyla düzenlenen ve yoğun ilgi gören Bodrum Kitap Günleri kapılarını kapattı.

Bu yıl 'Doğayı Okumak' temasıyla düzenlenen ve yoğun ilgi gören Bodrum Kitap Günleri kapılarını kapattı.

Bodrum Kitap Günleri sona erdi

Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğin kapanış günü, Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi Genel Koordinatörü Emel Çakaloğlu, siyasetçi ve gazeteci-yazar Mustafa Ali Balbay, ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında düzenlenen söyleşilerde çeşitli konular ele alındı.

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

Yazar, Gazeteci Zeynep Oral'ın 'Çiçekleri Koparmayınız' başlıklı söyleşisi, doğa ve kadın kavramlarını bir araya getirerek dinleyicilerle paylaşıldı. Gazeteci Timur Soykan ve Barış İnce'nin 'İyi Gazetecilik, İyi ki Gazetecilik' söyleşisinde ise gazetecilik deneyimleri ve sektörle ilgili önemli konular masaya yatırıldı.

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

Bodrum Kitap Günleri'nin onur konuğu yazar Latife Tekin, 'Doğayı Okuyabiliyor muyuz, Yazabiliyor muyuz?' başlıklı söyleşide çevre haberleri üzerine konuşurken, Başkan Aras da doğayı koruma konusundaki düşüncelerini paylaştı.

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, söyleşide, 'Toplumlar, kültür ve sanatla kalkınır' diyerek Bodrum'u bir kültür ve sanat kenti yapma hedeflerini vurguladı. Ayrıca, su krizi ve kentin taşıma kapasitesi ile ilgili yaşanan sorunlar konuşulurken, Başkan Aras, akademik çevrelerle yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

Bodrum Kitap Günleri, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, yazarlar imza günü düzenleyerek etkinliği noktaladı. Başkan Aras, etkinliğe katılan yazarlara ve kitapseverlere teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız