Akdeniz Gerçek | Mersin | Mersin’de Firari Avı: 5 Hükümlü Yakalandı

Mersin’de Firari Avı: 5 Hükümlü Yakalandı

Mersin’de polisin yaptığı çalışma sonucunda 18 ile 48 yıl arasında hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.

Mersin’de polisin yaptığı çalışma sonucunda 18 ile 48 yıl arasında hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.

Mersin’de Firari Avı: 5 Hükümlü Yakalandı
KAYNAK: İha

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından ‘Suç ve Suçlularla Mücadele’ kapsamında yürütülen takipli çalışmalar sonucunda, 48 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan A.K.M., 41 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranan F.G., 31 yıl hapis cezasıyla aranan T.Ö., 29 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan E.G. ve 18 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan M.D.Ö. isimli 5 şahıs yakalandı.

mersinde-firari-avi-5-hukumlu-yakalandi-1.webp

Hükümlüler Cezaevine Teslim Edildi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, “Mersin'imizin huzurunu ve güvenliğini tehlikeye atmamak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" şeklinde açıklama yaptı. Bozyazı, Silifke ve Mezitli ilçelerinde yakalanan hükümlülerin emniyet ve adliyede işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildiği aktarıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız