Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen tarım aracı kazasında ağır yaralanan Bilal Şimşek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğum gününde yaşamını yitiren Şimşek'in, ertesi gün Eda Kıllı ile resmi nikahının kıyılmasının planlandığı öğrenildi.
Tarım Aracı Devrildi
Kaza, dün Erdemli ilçesine bağlı Koramşalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bilal Şimşek, halk arasında "patpat" olarak bilinen tarım aracıyla kiraz taşıdığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan aracın devrilmesi sonucu altında kalan Şimşek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Şimşek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Doğum Gününde Yaşamını Yitirdi
Yapılan incelemelerde kazanın yaşandığı günün Bilal Şimşek'in doğum günü olduğu belirlendi. Ayrıca Şimşek'in, bir gün sonra Erdemli Belediyesi Evlendirme Memurluğunda Eda Kıllı ile resmi nikahının kıyılmasının planlandığı öğrenildi.
Hastane morgundan alınan cenaze, helallik alınması için önce ailesinin evine götürüldü. Daha sonra Koramşalı Mahallesi Mezarlığı'na getirilen Şimşek'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Nikah Günü Cenaze Töreni Düzenlendi
Genç adamın nikahının yapılmasının planlandığı gün gerçekleştirilen cenaze törenine Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, mahalle sakinleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazede konuşan akrabası Ercüment Çağlayanlar, "Dün rahmetlinin doğum günüydü, bugün de nikahı vardı. Maalesef elim bir kaza sonucu toprağa verdik." ifadelerini kullandı.
Koramşalı Mahalle Muhtarı Hasan Kurt ise mahallede büyük üzüntü yaşandığını belirterek, herkesin nikah hazırlığı içinde olduğu bir dönemde yaşanan kazanın mahalle sakinlerini derinden etkilediğini söyledi.