Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
24°
Akdeniz Gerçek | Mersin | CHP'li Silifke Belediyesi'ne Operasyon! Başkan Turgut ve Yöneticiler Gözaltında

CHP'li Silifke Belediyesi'ne Operasyon! Başkan Turgut ve Yöneticiler Gözaltında

CHP'li Silifke Belediyesi'ne sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile bazı belediye yöneticileri gözaltına alındı.

CHP'li Silifke Belediyesi'ne sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile bazı belediye yöneticileri gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
CHP'li Silifke Belediyesi'ne Operasyon! Başkan Turgut ve Yöneticiler Gözaltında

Mersin'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimindeki Silifke Belediyesi'ne yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile bazı belediye yöneticilerinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Belediye Binasında Arama Yapılıyor

Edinilen bilgilere göre jandarma ekipleri, sabahın erken saatlerinde Silifke Belediyesi binasına gelerek operasyon başlattı. Operasyon kapsamında belediye binasında arama çalışmaları sürerken, çok sayıda belge ve dijital materyalin incelendiği belirtildi.

Başkan Mustafa Turgut Gözaltına Alındı

Operasyonda Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un yanı sıra bazı belediye çalışanları ve yöneticilerinin de gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin alınması için ilgili birimlere götürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız