Antalya’nın Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi 5051 Sokak'ta bulunan bir apartmanın ikinci katı, aniden başlayan yangınla duman altında kaldı. Bir lokantaya ait personel lojmanı olarak kullanılan dairedeki alevleri fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine, bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Müdahale Kısa Sürede Sonuç Verdi
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın apartmanın diğer bölümlerine sıçramadan söndürüldü. Olay esnasında lojmanda bulunan lokanta çalışanı Yunus Emre G., yoğun dumandan etkilendi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürülen Yunus Emre G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yangın sonucu dairedeki bir ranza ve çeşitli eşyalar kullanılamaz hale geldi. İtfaiye birimleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için teknik inceleme başlattı.