Manavgat Belediyespor’un başarılı ismi Mehmet Başkan Bozkurt, sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. 27 Haziran 2026 tarihinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Karaadilli Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde rakiplerini geride bırakarak kürsüye çıkan Bozkurt, bir gün sonra 28 Haziran 2026 tarihinde Isparta'da gerçekleşen 47. Uluborlu Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde de birinciliğe ulaştı. Deste Küçük Boy kategorisinde üst üste iki şampiyonluk kazanan Bozkurt, altın madalyaların sahibi oldu.

Varış’tan Gümüş Madalya
Aynı organizasyonda mindere çıkan bir diğer Manavgat Belediyespor sporcusu Ahmet Mete Varış ise başarısını dereceyle taçlandırdı. 47. Uluborlu Geleneksel Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 2 Boy kategorisinde mücadele eden Varış, gösterdiği azimli mücadele sonucunda ikincilik kürsüsüne çıkarak Manavgat’a gümüş madalya getirdi.

Hedef 665. Kırkpınar
Manavgat’a büyük gurur yaşatan başarılı pehlivanlar, şimdi tüm dikkatlerini yağlı güreşin zirvesi olan 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne çevirdi. 3-4-5 Temmuz 2026 tarihlerinde gerçekleşecek olan organizasyonda er meydanına çıkacak sporcular, Manavgat’ı temsil ederek şampiyonluk mücadelesi verecekler.