İstanbul’da ünlü isimlere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında oyuncu Demet Evgar’ın da evinden alınarak İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldüğü öğrenildi. Evgar’ın başrolünde yer aldığı “Bahar” dizisinin seti ise durduruldu.
İstanbul’da Şok Operasyon
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından haklarında “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçundan soruşturma başlatılan çok sayıda ünlü isme operasyon düzenlendi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda; Dilan Polat, Engin Polat, İrem Derici, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan Mutaf, Demet Evgar Babataş, Zeynep Meriç Aral Keskin, Özge Özpirinçci, Mert Yazıcıoğlu, Feyza Altun, Derin Talu, Deren Talu, Ziynet Sali, Birce Akalay, Metin Akdülger ve Ceren Moray Orcan’ın da aralarında bulunduğu birçok isim gözaltına alındı.
Adli Tıp Kurumu’na Sevk
Evlerinden alınan ünlüler, ifadelerinin alınmasının ardından kan tahlilleri için otobüslerle Bahçelievler’deki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Soruşturma kapsamında elde edilen veriler ışığında işlemlerin sürdüğü belirtildi.
‘Bahar’ Dizisinin Seti Durduruldu
Operasyonun ardından başrol oyuncusu Demet Evgar’ın da gözaltına alınması nedeniyle, Star TV ekranlarında yayınlanan “Bahar” dizisinin çekimleri durduruldu.
Dizide Evgar’ın rol arkadaşı olan Hatice Aslan, İl Jandarma Komutanlığı’na moral ziyareti gerçekleştirdi. Aslan, “Moral için geldim. Soruşturma nedeniyle setimiz durdu” ifadelerini kullandı.
Soruşturma Devam Ediyor
Soruşturmanın çok sayıda ünlü ismi kapsaması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sürece ilişkin detayları ilerleyen saatlerde açıklaması bekleniyor.