Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir’in ayrılık haberlerinin ardından, komedyen Cem Yılmaz’ın Sarıkaya’nın evine gittiği öğrenildi. Sarıkaya’nın “Ateşe Düştüm” şarkısında vokal yaptığı Mert Demir ile yaşadığı aşk iddiaları, magazin dünyasında uzun süre gündem olmuştu.
Aşk Haberleri ve Yeni İddialar
Aşk haberlerinin yayılmasının ardından Sarıkaya ve Demir hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. “Söylemezsem Olmaz” programının yorumcularından Yağmur Çevik, Mert Demir’in bir konserinde “Bugün ayrılık şarkıları söyleyeceğim, çünkü ben ayrıldım” dediğini iddia etti. Çevik, Cem Yılmaz’ın bu durum sonrasında “Ümit verir ama terk eder” şeklinde bir paylaşımda bulunduğunu belirtti.
Cem Yılmaz’dan “Bekleyin Çiçekler de Geliyor” Hamlesi
Yağmur Çevik, Cem Yılmaz’ın bu paylaşımını Serenay Sarıkaya’ya yönelik bir gönderme olarak yorumladı. Çevik, “Dün bana bir telefon geldi. Serenay’ın şu an oturduğu yeni sitesine Cem Yılmaz’ın geldiği söylendi. Hatta Cem Yılmaz güvenlikten geçerken ‘Bekleyin çiçekler de geliyor’ demiş” ifadelerini kullandı. Bu iddialar, magazin dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.