İnci Taneleri Dizisinde Dilber'in Yeni Pavyon Dansı Olay Yarattı

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın paylaştığı İnci Taneleri dizisi, her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son bölümde 'Dilber'in pavyon dansı ise adeta bir fırtına gibi sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
Dilber'in Pavyon Dansı Sosyal Medyada Olay Oldu
Dizinin başından beri merakla beklenen 'Dilber' karakterinin pavyon dansı, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. Özellikle ilk bölümdeki sahne, Türkiye'nin gündemine oturmuş ve tartışmalara neden olmuştu. Ancak Dilber'in yeni dans performansıyla birlikte bu tartışmalar yeniden alevlendi.
İnci Taneleri dizisinin çekimlerinde kriz: Yeni bölüm yetişmedi
İzleyiciler, pavyon sahnelerinin gerçekliğini ve kadın karakterlerin sunulma şeklini eleştirdi. Bazıları, pavyondaki kadınların hayatlarının yeterince derinlemesine ele alınmadığını ve acılarının önemsizleştirildiğini savundu. Bu eleştirilerin yanı sıra, sahnenin ahlaki açıdan sorgulanması da gündeme geldi.
Oyuncuların ve Yapımcıların Tepkisi
Dizide Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. Ergüçlü, "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin tekrar yapayım" diyerek tepkisini dile getirdi.
Kaynak:Kamer Durdu
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.