Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Magazin | Doğuş’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Küsüp Bunalıma Girdim

Doğuş’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Küsüp Bunalıma Girdim

Ünlü şarkıcı Doğuş, katıldığı bir programda, albümlerinin 13 milyon sattığı dönemde yaşadığı haksızlığı ilk kez açıkladı.

Ünlü şarkıcı Doğuş, katıldığı bir programda, albümlerinin 13 milyon sattığı dönemde yaşadığı haksızlığı ilk kez açıkladı.

Doğuş’tan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Küsüp Bunalıma Girdim

Ünlü şarkıcı Doğuş, katıldığı bir programda, albümlerinin 13 milyon sattığı dönemde yaşadığı haksızlığı ilk kez açıkladı. Bu süreçte bunalıma girdiğini itiraf eden Doğuş, “Hiçbir şey göründüğü gibi değil.” dedi.

Doğuş’un Duygusal Paylaşımı

Doğuş, a Para’da Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan’ın sunumuyla ekrana gelen Biz Bize programına katıldı. Doğuş’un açıklamaları ve yıllar sonra gelen itirafı gündem oldu. “Nasıl bu kadar duygulu içten okudun diyorlar. İnsan dostunu arkadaşını kaybettiği zaman öyle oluyor.” dedi.

“10 Yıldır Azerbaycan’dayım”

Doğuş, “10 yıldır Azerbaycan’dayım. Hayatımız yahşi geçiyor. Evlatlarımla vakit geçirmeyi seviyorum. Evde tam bir şenlik var.” ifadelerini kullandı.

“Haksızlığa Uğrayanlara Kapım Açık”

Doğuş, “13 milyondan fazla albüm satmışım. Dizide oynamadığım için çok haksızlığa uğradım. Küstüğüm bunalıma girdiğim dönemler oldu. Ama çok zordu. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Ayağa kalkabilenler başarılı oluyor. Benim gibi sıkıntıya düşen haksızlığa uğradığını düşünen tüm arkadaşlarıma kapılarım açık. Gelsinler bedava şarkılarımı vermeye razıyım…” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız