Antalya'nın Kumluca ilçesinde, kıyıların korunması ve denizlerin temiz tutulmasına yönelik toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir çevre hareketi gerçekleştirildi. "Antalya’da Deniz Hep Temiz!" sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, Kumluca Deniz Obaları Sahili ve Adrasan Sahili’nde eş zamanlı olarak kapsamlı bir kıyı temizliği çalışması yapıldı.

Protokol ve Öğrenciler Sahilde Buluştu
Çevre gönüllülerini bir araya getiren etkinliğe katılım oldukça yoğundu. Sahildeki temizlik çalışmasında; Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş, Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Akşit, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda çevre gönüllüsü omuz omuza çalıştı.

Katılımcılar sahil boyunca yürüyerek çevreye bilinçsizce bırakılan atıkları tek tek topladı. Etkinlik sonunda bir araya getirilen tonlarca atık, belediye ekipleri tarafından bertaraf edilmek üzere teslim alındı.