Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bayram heyecanı berber dükkanlarına taşındı. Ramazan Bayramı’nı bakımlı karşılamak isteyen vatandaşlar, ilçedeki berber ve kuaförlerin yolunu tuttu. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan yoğunluk, iftar sonrasında da artarak devam ediyor. İlçedeki pek çok işletme, yoğunluğu yönetebilmek adına günler öncesinden randevu sistemine geçti. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalışan Korkuteli esnafı, kapıdaki kuyrukları eritmek için sahur vaktine kadar makas sallıyor.
"Müşterilerimizi Mağdur Etmiyoruz"
İlçe esnaflarından Berber Rafet Demir, bayram öncesi yaşanan tatlı telaşı şu sözlerle özetledi: "Ciddi bir yoğunlukla karşı karşıyayız. Tamamen randevu usulü çalışıyoruz ve geç saatlere kadar dükkanımızı kapatmıyoruz. Bayram öncesi tüm müşterilerimize hizmet vermek, onları bayrama şık bir şekilde uğurlamak istiyoruz."
Gelenek Bozulmadı
Korkuteli’de her yaştan vatandaşın bayram öncesi berber koltuğuna oturması, ilçedeki "bayram tıraşı" geleneğinin hala ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kuaförlerdeki bu yoğunluğun bayram sabahına kadar aralıksız sürmesi bekleniyor.
Muratpaşa Belediyesi Antalya Çiçek Desenleri Günleri
Antalya'da 20 Yaşındaki Genç Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti
