Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kepez | Kepez'de Tamirhane Yandı: Araçlar Kullanılamaz Halde

Kepez'de Tamirhane Yandı: Araçlar Kullanılamaz Halde

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir oto tamirhanesinde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiyenin yoğun çabasıyla söndürüldü. Olayda araçlar küle döndü.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir oto tamirhanesinde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiyenin yoğun çabasıyla söndürüldü. Olayda araçlar küle döndü.

KAYNAK: DHA
Kepez'de Tamirhane Yandı: Araçlar Kullanılamaz Halde

Antalya’nın Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi'nde sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

Antalya Caddesi üzerinde hem otomobil hem de motosiklet tamiri yapılan bir iş yerinden saat 09.30 sıralarında dumanlar yükselmeye başladı.

kepezde-tamirhane-yandi-araclar-kullanilamaz-halde

Çevredeki vatandaşların ve diğer esnafın durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Alevlerin iş yerindeki yanıcı maddelere ulaşma riski mahalle sakinlerinde kısa süreli paniğe neden oldu.

Yangın Diğer İş Yerlerine Sıçramadan Söndürüldü

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere dört bir koldan müdahale etti. Yaklaşık 40 dakika süren yoğun çalışma sonucunda yangın, bitişikteki diğer dükkanlara ve binalara sıçramadan kontrol altına alınabildi. Yangının şiddeti nedeniyle iş yerinin girişinde bulunan metal tente büyük zarar görerek çökme riski oluşturdu. İtfaiye erleri, olası bir kazayı önlemek amacıyla tenteyi kontrollü bir şekilde söktü.

kepezde-tamirhane-yandi-araclar-kullanilamaz-halde

4 Motosiklet Küle Döndü, 1 Otomobil Hasar Aldı

Yangın kontrol altına alındıktan sonra ortaya çıkan tablo, iş yerindeki maddi hasarın boyutunu gözler önüne serdi. Tamir edilmek veya bakım yapılmak üzere iş yerinde bulunan 4 motosiklet tamamen yanarak demir yığınına döndü, bir otomobilde de ciddi hasar meydana geldi.

Zararının 20 Milyon TL olduğunu Kaymaz, iş yerini yaklaşık 15 gün önce taşıdığını ve henüz düzenini tam kuramadan böyle bir olay yaşadığını aktardı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız