Akdeniz Gerçek | Kepez | Kepez’de Dertler Masaya Yatırıldı

Kepez’de Dertler Masaya Yatırıldı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü kapsamında ilçe sakinlerini ağırlayarak talep, öneri ve sorunları doğrudan dinledi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü kapsamında ilçe sakinlerini ağırlayarak talep, öneri ve sorunları doğrudan dinledi.

Kepez’de Dertler Masaya Yatırıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Kepez ilçesinde yapılan halk buluşmaları çerçevesinde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçe sakinleri, yaşadığı sorunları aktardı. Yoğun katılımın olduğu buluşmada Başkan Kocagöz, vatandaşlarla sohbet ederek yurttaşın dertlerini dinledi. Görüşmeye gelen çocuklarla yakından ilgilenen Kocagöz, çocuklara oyuncak hediye etti. Karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

kepezde-dertler-masaya-yatirildi

Birim Müdürleri Katıldı

Toplantıya Kepez Belediyesi’nin ilgili birim müdürleri de katıldı. Vatandaşlardan gelen istek ve talepler, belediye bürokratları tarafından kayıt altına alınarak çözüm süreci başlatıldı.

kepezde-dertler-masaya-yatirildi

“Vatandaşlarımızın Fikirleri Çok Önemli”

Halk günü buluşmalarının katılımcı belediyeciliğin önemli bir parçası olduğunu belirten Başkan Mesut Kocagöz, “Şeffaf bir ortamda, kapılarımız her vatandaşımıza sonuna kadar açık. Halk günlerinde halkımızla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinliyoruz. Tabi bu görüş ve önerileri dinlerken, bizde Kepez’de daha neler yapabileceğimizi görüyoruz. Kepez’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için vatandaşlarımızın fikirleri bizim için çok çok önemli” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız