Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
19°
Akdeniz Gerçek | Kaş | Gelemiş'te Patara'ya Sıfır Satış

Gelemiş'te Patara'ya Sıfır Satış

Kaş Belediyesi, kendi mülkiyetinde bulunan Gelemiş Mahallesi 77 ada 2 parseldeki 11 bin 887 metrekare alanını satışa çıkardı.

Kaş Belediyesi, kendi mülkiyetinde bulunan Gelemiş Mahallesi 77 ada 2 parseldeki 11 bin 887 metrekare alanını satışa çıkardı.

Gelemiş'te Patara'ya Sıfır Satış

Önceki dönemlerde de birçok kez gündeme gelen Kaş’ta villaların bulunduğu Gelemiş Mahallesi’ndeki 77 ada 2 parsel, 58 milyon 246 bin 398 TL’den satışa çıkarıldı. Satılması planlanan alanın çevresinde villaların olduğu görülürken, Patara Plajı’na yakın bir konumda olması da dikkat çekti. İmar durumunun düşük yoğunluklu tercihli kullanım şeklinde tariflendiği görülürken ihale 21 Kasım günü saat 11.00’de belediye binasında yapılacak. İhale kapalı teklif usulü ile görülecek.

PATARA PLAJI’NA YAKIN

AKP döneminde birçok kez kaçak inşaatlar ve imarlı parsellerin satış istekleri ile ismi duyulan Gelemiş Mahallesi’nde satılması planlanan 12 dönüme yakın büyüklükteki parselin satış sebebi bilinmezken, geçici teminat bedeli 1 milyon 747 bin 391 TL olarak belirlendi. En düşük satış fiyatının 58 milyon 246 bin 398 TL olduğu belirtilen alanın Patara Plajı’na çok yakın konumda bulunduğu görülüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız