Akdeniz Gerçek | Kaş | Akçay'a Gönül Verenler Gömbe Yaylası'nda Bir Araya Geldi

Akçay'a Gönül Verenler Gömbe Yaylası'nda Bir Araya Geldi

Akçay’a Gönül Verenler Grubu, Kaş Gömbe Yaylası’nda düzenlediği kahvaltı programında çok sayıda davetliyi bir araya getirerek dostluk ve dayanışmayı pekiştirdi.

Akçay’a Gönül Verenler Grubu, Kaş Gömbe Yaylası’nda düzenlediği kahvaltı programında çok sayıda davetliyi bir araya getirerek dostluk ve dayanışmayı pekiştirdi.

Akçay'a Gönül Verenler Gömbe Yaylası'nda Bir Araya Geldi
KAYNAK: Ethem Akdağ

Akçay’a Gönül Verenler Grubu tarafından Antalya'nın Kaş ilçesi Gömbe Yaylası’nda düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gömbe Aile Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlik, şırıl şırıl akan suları, yemyeşil doğası, kuş sesleri ve serin havası eşliğinde renkli ve samimi anlara sahne oldu.

Siyaset, Eğitim ve Yerel Yönetimden Geniş Katılım

Kaş ilçesi Gömbe Yaylası'nda yapılan etkinliğe; Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Yücel Yücesan, önceki dönem Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Belek Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Karakaş, Antalya Koleji Genel Müdürü Sadık Dönmez, Finike İYİ Parti İlçe Başkanı İsmet Çetin, Akçay Mahallesi Muhtarı Ali Ünsal ve CHP önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı Aygül Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Dostluk ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu

Akçay’a Gönül Verenler Grubu Başkanı Fethi Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Gülten Duman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, katılımcılar kahvaltı sofrasında bir araya gelerek dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirdi.

Doğayla iç içe keyifli buluşma

Gömbe Yaylası’nın doğal güzellikleri arasında gerçekleşen etkinlikte katılımcılar, hem keyifli bir kahvaltı yapmanın hem de sohbet ederek birlik ve beraberliklerini güçlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan buluşma, katılımcılardan da büyük ilgi gördü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız