Isparta şehir merkezinde bulunan Hastane Caddesi, 24 Mart tarihinde eğitim çağındaki iki genç kız arasında yaşanan ve izleyenleri dehşete düşüren bir şiddet olayına sahne oldu.
Sokak Ortasında Akran Zorbalığı Kamerada
İkisinin de ortaokulda eğitim gördüğü belirlenen G.N.K. ile B.S. adlı öğrenciler cadde üzerinde karşılaştıktan kısa bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddete dönüşmesiyle birlikte G.N.K., akranı olan B.S.'yi saçından tutarak yere yatırdı ve çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında darp etmeye başladı. Olay anında çevrede bulunanların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırgan öğrencinin mağdur kıza yönelik sarf ettiği tehdit dolu sözler ve fiziksel şiddetin boyutu net bir şekilde görüldü.
Tehdit Dolu Sözler ve Fiziksel Şiddet
Şiddet eylemi sırasında saldırgan öğrenci G.N.K.'nın, yerdeki arkadaşına karşı "Bugün benim seni dövesim var. Saçını duvardan duvara vurasım var. Sana ne dedim ben? Benim olana göz dikersen, gözlerini oyarım demedim mi?" diyerek bağırdığı ve ardından ayağıyla B.S.'nin yüzüne bastığı anlar kayıt altına alındı.

Şikayetçi Oldu
Darbedilen öğrenci B.S.'nin ailesi, emniyet güçlerine başvurarak şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Adli makamlara intikal eden olayla ilgili her iki öğrencinin de ifadeleri alındı.
Isparta’da Firari Dolandırıcıya KOM Darbesi
Isparta’da Mermer Paletinin Altında Kalan İşçi Yaşamını Yitirdi
