Akdeniz Gerçek | Isparta | Isparta'da Gece Kayıplara Karıştı, Sabah Kulübede Çıktı!

Isparta'da Gece Kayıplara Karıştı, Sabah Kulübede Çıktı!

Isparta’da çobanlık yapan Mehmet Aydın’dan saatlerce haber alınamadı. Jandarma sabaha kadar aradı, bitkin halde bulunduğu yer şaşırttı.

Isparta’da çobanlık yapan Mehmet Aydın’dan saatlerce haber alınamadı. Jandarma sabaha kadar aradı, bitkin halde bulunduğu yer şaşırttı.

Isparta'da Gece Kayıplara Karıştı, Sabah Kulübede Çıktı!

Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Çaltı köyünde 30 Temmuz gecesi ortadan kaybolan çoban Mehmet Aydın, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla sağ salim bulundu. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları sabaha kadar sürdü.

Isparta'da Gece Kayıplara Karıştı, Sabah Kulübede Bulundu! (1)

JAK Ekipleri Sabaha Kadar Aradı

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Arama Kurtarma Timi, Aydın’ın en son görüldüğü bölgede gece boyunca arama yaptı. Sabah saatlerinde kırsal alandaki bir kulübede yorgun ve bitkin halde bulunan Aydın, ekiplerce kurtarıldı.

Isparta'da Gece Kayıplara Karıştı, Sabah Kulübede Bulundu! (2)

Hastanede Tedavi Altına Alındı

Mehmet Aydın ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu tespit edilen Aydın, kısa bir tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız