Türkiye Triatlon Federasyonu'nun 2026 faaliyet programı kapsamında Isparta'da bulunan Eğirdir Gölü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen triatlon yarışları, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarının tamamlanmasıyla sona erdi.

500 Sporcu Sınırlarını Zorladı
Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 500 sporcunun katılım gösterdiği organizasyon, sporcuların göl sularındaki yüzme etabıyla başladı. Ardından bisiklet sürüşü ve koşu parkurlarıyla devam eden mücadeleler, izleyenlere renkli görüntüler sundu. Zorlu etapları başarıyla geçen triatletler, bitiş çizgisine ulaşmak için büyük çaba sarf etti.
Ödüller Sahiplerini Buldu
Yarışların ardından Eğirdir Gölü kıyısında gerçekleştirilen ödül törenine; Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkan Vekili Bülent Cendik, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle noktalandı.