Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Döver Seyir Terası’nda gerçekleştirilen kapsamlı çevre temizliğinde torbalarca çöp çıktı.
Ot Biçme ve Çöp Toplama Çalışması Yapıldı
HBB ekipleri tarafından Defne ilçesi Döver Mahallesi’nde bulunan Döver Seyir Terası’nda ve çevresinde yapılan çalışmalarda ot biçme ve çöp toplama işlemleri gerçekleştirildi. Çalışmaların ardından alan daha temiz, düzenli ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.
15 İlçede Çalışmalar Sürecek
Hatay’ın farklı il ve ilçelerinden vatandaşların da ziyaret ettiği seyir terasının, yapılan temizlik çalışmalarının ardından daha kullanışlı hale getirildiği belirtildi. Öte yandan HBB ekiplerinin, vatandaşların ortak kullanım alanlarından temiz ve düzenli şekilde yararlanabilmesi amacıyla 15 ilçede çevre temizliği çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.