Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Hatay | CHP Genel Başkanı Özgür Özel Lütfü Savaş Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Lütfü Savaş Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki protestoların hükümete yönelik olduğunu belirterek, vatandaşların sesine kulak vereceklerini ifade etti. Anketlerin önemine vurgu yapan Özel, milletin taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki protestoların hükümete yönelik olduğunu belirterek, vatandaşların sesine kulak vereceklerini ifade etti. Anketlerin önemine vurgu yapan Özel, milletin taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Lütfü Savaş Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'daki protestolar hakkında açıklamalarda bulundu. Bir basın mensubunun Lütfü Savaş'a yönelik düşüncelerini sorması üzerine Özel, Hatay'da yaşanan protestoların büyük çoğunluğunun hükümete yönelik olduğunu vurguladı. Özel, "Hatay'da protestolar yaşandı. Eğer 100 söz protesto varsa, 99'u hükümete yöneliktir" dedi.

Hükümete karşı olan bu protestoların, Lütfü Savaş'a yönelik olduğu şeklindeki iddialara da değinen Özel, "Ama hükümete yönelik kaynaklar 'Lütfü Savaş protesto edildi.' Evet, Lütfü Bey'e yönelik sitem cümlelerini hep birlikte duyduk. Siyaset, vatandaşın söylediğini duyma sanatıdır" şeklinde konuştu.

Vatandaşların Sesine Kulak Verilecek

Özel, vatandaşların gösterdiği protestolara karşı kulaklarının kapalı olamayacağını belirtti. Milletin sesini duyacaklarını ifade eden Özel, bu konuda anketleri baz alacaklarını dile getirdi. "Anketlerde bir şey görüyorsak müdahale ediyoruz, görürsek ederiz" diyen Özel, vatandaşların sesini duymak için anketlerin önemli bir araç olduğunu vurguladı.

"Meydanda yükselen bazı sesleri duymak da önemlidir. Milletin sesini duymak, sandıktan önce yapılan çok yüksek örneklemli yapılan anketlerdir. Anketlerde bir şey görüyorsak müdahale ediyoruz, görürsek ederiz" ifadelerini kullanan Özel, vatandaşların taleplerini önemsediklerini belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız