lezzet
Lezzet Haberleri
lezzet haberleri ve güncel lezzet gelişmeleri, lezzet ile ilgili tüm video, lezzet fotoğrafları ve lezzet haberleri Akdeniz Gerçek Gazetesi | Antalya Haberleri sitemizde
Kilis'te balık nerede yenir? Şehrin en iyi balık restoranları ve önerileri haberimizde! Taze deniz ürünlerinin keyfini çıkarmak için doğru adrestesiniz.
Safranbolu'da Ramazan Bayramı'nda 300 ton lokum üretimi hedefleniyor. Türk kent kültürünün en önemli lezzetlerinden biri olan Safranbolu lokumu, yerli ve...
Adanalılar, Ramazan ayında iftar sofralarını geleneksel lezzet olan büryan kebabı ile donatıyor.
Sakarya'nın geleneksel Ramazan Sokağı, bu yıl da ziyaretçilerine nostaljik bir atmosfer sunuyor. Şehir sakinleri, sokakta düzenlenen renkli etkinliklerle Ramazan coşkusunu...
Ramazanın vazgeçilmezi pide hakkında merak edilenler; pidenin tarihinden yapımına, çeşitlerinden popülerliğine kadar her şey haberimizde...
“Doğallıkta inatçıyız!” sloganıyla yola çıkan Ayşegül ve Alpin Yusuf Özgül çiftinin Yoğurt Dükkanı’nda Alpin markasıyla ürettikleri süt ve süt ürünleri...
Yunanistan'ın etli ekmeği kendi lezzeti olarak tanımlama çabalarına Sivaslılardan sert bir tepki geldi.
Bodrum'un eşsiz lezzetleri ve şifalı bitkileriyle dolu 5. Acı Ot Festivali, Mart ayında gerçekleşecek.
Hamsi sezonu yeniden açıldı ve sofralarınızı süsleyecek lezzetli bir alternatif olarak yerini aldı. Ev hanımlarının tercihi olan taze ve özenle...
Reçel yapmak, ev yapımı tatlıların vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve doğru malzemelerle yapıldığında sofraları şenlendiren bir eser ortaya çıkarabilir. Reçel yapımının...
Karakuş tatlısı, Adana’nın kendine has ve özgün bir tatlısıdır. Şerbetli olan bu tatlı hayranlarının çok seveceği bir tatlıdır.
Ankara, Hatay'ın eşsiz lezzetleri ve kültürel zenginlikleriyle buluşuyor! Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri, nefes kesen bir atmosferde...
Adana kebabının lezzetini Karadeniz’e ulaştırmak için çalışan Cihangir Korkmaz yeni şube açarak Adana'nın lezzetlerini Karadenizlilerle buluşturdu.
7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne toplam 923 bin kişi katılırken, 600 bin şiş kebap ve ciğer ile 500 bin şişe...
Isparta'nın doğa güzelliklerinin yanında meşhur olan bu kabak lezzet dağıtıyor. İşte o lezzetin tarifi...
Tahin, patates ve nohut ana malzemeleri ile yapılıp sofraların vazgeçilmez mezesi olan topik, son derece basit bir tarife sahiptir.
Daha önceden Canan Karatay, ömrü uzatıyor diye önermişti. Şimdide köfteye eklendiğinde lezzeti arttırıyor.