Ümit Özdağ'ın Tutuklanmasına Ekrem İmamoğlu'ndan Tepki!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tutuklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu karara tepki gösterdi. İmamoğlu, tutuklamanın siyasi müdahale olduğunu savundu.
Ümit Özdağ'ın Tutuklanmasına Ekrem İmamoğlu'ndan Tepki!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın "halkı kin ve nefrete sevk" suçlamasıyla tutuklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ’ın tutuklanmasını kabul etmiyoruz. Herkes bunun yargıya siyasetin müdahalesi olduğunu biliyor. Bu uygulamaların altında imzası olan akıl elbet millet iradesine yenilecek ve o koltuklardan gidecek. Milletimize sözümüzdür."

Ümit Özdağ'ın Tutuklanmasına Ekrem İmamoğlu'ndan Tepki!

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.