Türkiye Futbol Federasyonu'nda Görevli 4 Yargıtay Üyesi İstifa Etti

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim organlarında görev yapan 4 Yargıtay üyesi, TFF Etik Kurulu Başkanı Rıdvan Gündoğdu ile birlikte istifa etti.
Türkiye Futbol Federasyonu'nda Görevli 4 Yargıtay Üyesi İstifa Etti

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yönetim organlarında görev yapan 4 Yargıtay üyesi istifa etti.

İstifa edenler arasında TFF Etik Kurulu Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu da bulunuyor.

Hacıosmanoğlu'nun Açıklamaları Etkili Oldu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beIN Sports'a verdiği röportajda, Rıdvan Gündoğdu'nun TFF Etik Kurulu Başkanlığına getirilmesine Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'in izin vermediğini belirtmişti. Hacıosmanoğlu'nun bu açıklamaları sonrasında TFF Etik Kurulu'ndaki istifalar peş peşe geldi.

Hacıosmanoğlu Ne Demişti?

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, beIN Sports'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: "Etik Kurulu Başkanımız var, tanımıyorum, iki sefer telefonda konuştum, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili. Teamüllerde bu var. Yargıtay Başkanımız 'Katılamazsın' diyor. Aradım, geri dönmedi. Türk futbolunu adil ve adaletli yönetmek istiyoruz. Teamüller, bu kurumlardan TFF kurullarına görev alanlar var. Ben sizin gibi 50-60 turda seçilmedim. 10'da başladı, akşam 7'de bitti. Başsavcı vekilimize niye müsaade etmiyorsunuz, cevabı merak ediyorum. Onun bunun adamı diye koymadık, Türk futbolunu liyakatli ve adil yönetelim diye yola çıktık. Karşı çıkanları kamuoyunun önüne koyarız. Adalete karşı çıkanlar bizden değil."

İstifa Eden İsimler

Habertürk'te yer alan habere göre; TFF yönetim organlarında görev yapan 4 Yargıtay üyesi, TFF Etik Kurulu Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu ile birlikte istifa etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.