Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
21°
Akdeniz Gerçek | Gündem | OKUDANLAR'IN MEVLİDİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

OKUDANLAR'IN MEVLİDİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

İYİ Parti Antalya Kurucu Teşkilat Başkanı ve milletvekili adayı, Harita Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı İlhami Okudan’ın vefat eden annesi merhume Kamile Okudan’ın mevlidi 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

İYİ Parti Antalya Kurucu Teşkilat Başkanı ve milletvekili adayı, Harita Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı İlhami Okudan’ın vefat eden annesi merhume Kamile Okudan’ın mevlidi 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi.

OKUDANLAR'IN MEVLİDİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

CENGİZ SAVAŞERİ

Antalya İYİ Parti Kurucu Teşkilat Başkanı İlhami Okudan’ın 23 Temmuz tarihinde vefat eden annesi merhume Kamile Okudan için Serik, Gebiz, Aşağıoba’da Mahallesi'nde mevlit organize edildi. Merhume Okudan’ın mevlidine yoğun bir katılım gerçekleşti. Okudan ailesinin gelen misafirleri karşılamakta zorlandığı mevlitte Antalya siyasetinin ve bürokrasisinin tanınmış simaları katılım sağladı.

Mevlit 2

 YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Mevlit 1

Başta İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve İl Yönetimi olmak üzere, milletvekili 3’üncü sıra adayı Ali Adnan Kaya, İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur ve Aksu İlçe Başkanı Recep Bal mevlide katıldı. Mevlide katılan isimler şu şekilde: MHP Korkuteli eski İlçe Başkanı Osman Yılmaz, geçmiş dönem milletvekillerinden Mehmet Zeki Okudan, Osman Akman, Nesrin Ünal ile  Serik Belediye eski Başkanı Ramazan Çalık, Aksu Belediye eski Başkanı Halil Eker, Gebiz Belediye eski Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cengiz Büyükgebiz, Zafer Partisi geçen dönem il başkanlarından Galip İlya ve Yaşar Kökçe, Büyükşehir Belediyesi Danışmanlarından Prof. Önder Bilgin ile ANET Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mesut Kocagöz, Kanaat Önderleri olarak Korkutelililer Dernek Başkanı Adnan İmirgi, Öğretim Üyesi İsmail Uçar, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cengiz Nizam, iş insanı Yusuf Mecek, uzun süre İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanlığı yapmış Deniz Karataş ile Gücümüz Anadolu Platformu Kurucusu Mustafa Duran.

 KEŞKEK İKRAM EDİLDİ

Okunan kuran tilaveti sonrası dağılan yemekte yörüklerin yöresel yemeği keşkek ikramı gerçekleştirildi. Mevlit sonrası, siyasilerin ve bürokratların bir araya gelerek geç saatlere kadar görüşmelerde bulundu. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız