Hatay'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve kısa sürede etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı, çevreyi adeta kar yağmışçasına beyaza boyadı.
Antakya, Altınözü ve Hassa'da Etkili Oldu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli yağış uyarısında bulunduğu Hatay'da, gün boyu süren yağmurlu hava yerini akşam saatlerinde bölgesel dolu yağışına bıraktı. Antakya, Altınözü ve Hassa ilçelerinin kırsal kesimlerinde etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Yağışın özellikle Altınözü ilçesine bağlı Altınkaya Mahallesi'nde yoğunlaştığı gözlenirken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

İlçe Stadyumu Beyaz Örtüyle Kaplandı
Kısa süreli ancak şiddetli gerçekleşen yağışın ardından Altınözü İlçe Stadyumu tamamen beyaz bir örtüyle kaplandı. Ortaya çıkan bu ilginç kış manzarası dikkat çekerken, yetkililer bölgedeki yağışlı ve serin havanın gece saatleri boyunca etkisini sürdürmesinin beklendiğini bildirdi.