Kandilli duyurdu...Bitlis'te deprem!
Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Otluyazı mevkiinde saat 18:08’de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, deprem yerin 5.0 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Yayınlanma:
Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Otluyazı mevkiinde 12 Aralık 2024 tarihinde, saat 18:08’de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, deprem yerin 5.0 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
Şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmezken, çevre ilçelerde hissedilen sarsıntı kısa süreli paniğe neden oldu. Yetkililer, bölgede olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Deprem, sosyal medyada da geniş yankı bulurken, vatandaşlar durumun takip edilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin bölgede incelemelerde bulunması bekleniyor.
Kaynak:Buse Yeşil
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.