İmamoğlu’nun İkinci Mesajı Geldi! Durumunu Anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından ziyarete giden avukatı Mehmet Pehlivan İmamoğlu’nun verdiği ikinci mesajı paylaştı.
İmamoğlu’nun İkinci Mesajı Geldi! Durumunu Anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alınmıştı. Sağlık kontrolünün yapılmasının ardından Vatan Emniyet’e götürülmüştü. Vatan Emniyet yerleşkesinde avukatlarıyla görüşen İmamoğlu bir not kağıdına mesaj yazmıştı. İmamoğlu ilk açıklamasında, “Yapılan yalanlara, kumpaslara, tuzaklara, yalanlara, kul hakkı yiyenlere, halkın iradesini çalanlara gerekli cevabı milletimiz verecektir. Önce Allah’a sonra milletimize emanetim” demişti.

Gözaltındaki Ekrem İmamoğlu’ndan İlk Mesaj!

“MİLLETİN İRADESİ BİR KİŞİDEN BÜYÜKTÜR”

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ikinci bir açıklama daha olduğunu ifade etti. Pehlivan İmamoğlu’nun, “Moralim gayet iyi, herkesin de morali iyi olsun, biz bu süreçten güçlenerek çıkacağız. Hiçbir şey milletin iradesinden, ferasetinden daha büyük değildir. Milletin iradesi bir kişiden büyüktür.” dediğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.