İBB'ye İkinci Dalga Operasyonu: Şafak Başa ve Gözdem Ongun İçin Tutuklama İstemi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen ikinci dalga operasyonda önemli gelişmeler yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen ikinci dalga operasyonda önemli gelişmeler yaşandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 48 kişiden 30'u, savcılık tarafından tutuklama talebiyle hâkimliğe sevk edildi. 18 kişi hakkında ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talep edildi.
Tutuklama talebiyle sevk edilen isimler arasında, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa ile İBB Sözcüsü Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un da bulunduğu öğrenildi. Savcılık, her iki isim için de tutuklama kararı verilmesini istedi.
( İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa)
(İBB Sözcüsü Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun)
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.