Gazeteci Merdan Yanardağ için tahliye başvurusu yapıldı

Katıldığı bir programdaki sözleri nedeniyle "terör örgütü propagandası yapmak", "suçu ve suçluyu övmek" iddiasıyla tutuklanan Tele 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ için avukatları tahliye talebinde bulundu.
Gazeteci Merdan Yanardağ için tahliye başvurusu yapıldı

Tele 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, katıldığı televizyon programında söylediği sözler nedeniyle 27 Haziran'da gözaltına alınmış ve yapılan işlemlerin ardından tutuklanmıştı. Yanardağ hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği iddianamede, "terör örgütü propagandası yapmak", "suçu ve suçluyu övmek" iddiasıyla 1 yıl 6 aydan 10 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmişti.

AVUKATLARI YANARDAĞ İÇİN TAHLİYE TALEBİNDE BULUNDU

İddianamenin hazırlanmasının ardından Yanardağ’ın avukatları bugün 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ne tahliye talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.