Ekrem İmamoğlu’nun Yeni Görüntüleri! Gören Tanıyamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında açılan davada ikinci kez hâkim karşısına çıktı. İşte detaylar..
Ekrem İmamoğlu’nun Yeni Görüntüleri! Gören Tanıyamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında açılan davada ikinci kez hâkim karşısına çıktı. Duruşma salonundan yansıyan görüntüler sosyal medyada büyük ses getirdi.

Silivri'de İkinci Duruşma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e yönelik sözleri nedeniyle “kamu görevlisine hakaret” suçlamasıyla yargılandığı davada ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma, Marmara Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesindeki 2 numaralı salonda yapıldı.

Mahkeme Cezada Israrcı

Duruşmada savcılık makamı, İmamoğlu hakkında 7 yıl 4 aya kadar hapis cezası ve siyasi yasak talebini yineledi. Mahkeme heyeti ise dosyada bulunan yeni delillerin değerlendirilmesi için davayı erteledi. Yargılamanın bir sonraki duruşması 16 Temmuz 2025 tarihine bırakıldı.

Ekrem İmamoğlu Mahkeme Salonu Foto 21

Gözaltı Sonrası İlk Net Görüntü

Bu duruşma, İmamoğlu'nun 19 Mart 2025 tarihinde gözaltına alınmasından bu yana kamuoyunda ilk kez bu denli net bir şekilde görüntülendiği anlar olarak kayda geçti.

Ekrem İmamoğlu Mahkeme Salonu Foto

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Sosyal Medya platformlarda paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.