Diyarbakır'da Binler Narin İçin Sokaklara Döküldü
21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köyün 1,5 kilometre uzağındaki dere yatağında bulundu. Mahalle sakinleri ve bölge halkı, Narin Güran'ın ölümüyle ilgili adalet taleplerini sokaklara çıkarak gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme:
21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeni, köyün 1,5 kilometre uzağındaki bir dere yatağında bulundu. Küçük kızın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü. Hala katillerinin bulunmamasına Diyarbakır halkı tepki göstermek için sokaklara çıktı. Katılımın yüksek olduğu protesto gösterilerinde, "Katil Hizbullah" ve "İşbirlikçi AKP" sloganları atıldı.
Narin’in tutuklu amcasının HÜDA PAR üyesi olduğu iddia edilmişti. Bugün Sözcü TV'ye konuşan AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu “Aileyle benim 40 yıllık dostluğum var. Ailenin hemen hemen tüm bireylerini tanırız." ifadelerini kullanmıştı.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.