Dervişoğlu: Ekranları Kararttırmak Gerçekleri Gizleyemeyecek

RTÜK’ün NOW TV, HALK TV, TELE 1 ve SÖZCÜ TV'ye olan sert cezalarından sonra İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu RTÜK hakkında sert açıklama yaptı.
Dervişoğlu: Ekranları Kararttırmak Gerçekleri Gizleyemeyecek

RTÜK’ün NOW TV, HALK TV, TELE 1 ve SÖZCÜ TV'ye olan cezalarından sonra İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Açıklamasında RTÜK’e tepki gösteren Dervişoğlu, “Ülkemizin geleceğini karartan iktidar, ekranları karartarak gerçekleri gizleyemeyecektir. Türk Milleti her şeyin farkındadır” ifadelerini kullandı.

“EKRANLARI KARARTARAK GERÇEKLERİ GİZLEYEMEYECEKTİR”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu basının hür ve sansür edilemez olduğunu ifade ederek, “‘Basın hürdür, sansür edilemez’ milletin haber alma hakkı Anayasamızda da güvence altına alınmıştır. NOW TV, HALK TV, TELE 1 ve SÖZCÜ TV'ye RTÜK Başkanı'nın tehdidinden sonra, sudan sebeplerle ceza verilmesi Anayasa ihlalidir. Ülkemizin geleceğini karartan iktidar, ekranları karartarak gerçekleri gizleyemeyecektir. Türk Milleti her şeyin farkındadır.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.