Çağlayan Adliyesi Önünde Çevik Kuvvetten Müdahale

İmamoğlu’nun ifade verdiği Çağlayan Adliyesi önünde tansiyon yükseldi, CHP’nin otobüs talebine izin verilmeyince arbede yaşandı. Gözaltına alınanlar oldu.
Çağlayan Adliyesi Önünde Çevik Kuvvetten Müdahale

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki ayrı soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı’na gitti. İmamoğlu’nun ifade verdiği sırada, Çağlayan Adliyesi önünde destek için toplanan partililer ve yurttaşlar yoğun bir kalabalık oluşturdu. Bu esnada CHP İstanbul İl Başkanlığı, İmamoğlu’nun ifadesi tamamlandıktan sonra alanda bulunan vatandaşlara hitap edebilmesi amacıyla bölgeye otobüs getirmek istedi.

GÜVENLİK EKİPLERİNİN ENGELLEMESİYLE GERİLİM YÜKSELDİ

Polisin engellemesiyle ortamda tansiyon yükseldi. Kalabalık, otobüsün girişine izin verilmemesine tepki gösterirken, alanda kısa süreli bir arbede yaşandı. Yaşanan gerginliğin ardından bazı kişiler gözaltına alındı. Olay, hem İmamoğlu’nun ifade sürecine eşlik eden siyasi destekçilerin hem de vatandaşların dikkatini çekti. İfade işlemleri devam ederken, Çağlayan Adliyesi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı ve toplanan kalabalığın kontrol altına alınması için polis ekipleri bölgede hazır bekledi.
 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.