Bakanlıktan iki işçiyle ilgili 'mobbing' iddialarına ilişkin açıklama
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işyerindeki "baskı ve mobbing" nedeniyle int*har eden iki işçi üzerine müfettiş görevlendirdi.

Yayınlanma:
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarındaki haberlerde, Konya'nın Emirgazi Belediyesinde ve Samsun'un Çarşamba ilçesinde çalışan iki işçinin, iş yerinde "baskı ve mobbing"e uğraması nedeniyle int*har ettiği iddialarının yer aldığı belirtildi.
Açıklamada, "Her iki olayla ilgili gerekli incelemelerin yapılması için müfettişlerimizi görevlendirdik. Bakanlık olarak her zaman emeğin ve emekçimizin yanında duruyoruz. Konuyu yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.
Kaynak:AA
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.