Akdeniz Gerçek | Gündem | Bakan Ersoy ve Bakan Gürlek’ten Kapadokya Turizmine Tam Destek

Bakan Ersoy ve Bakan Gürlek’ten Kapadokya Turizmine Tam Destek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Abdullah Gürlek ile bir araya gelerek Nevşehir özelinde gerçekleştirilecek projeleri ve iki bakanlık arasındaki iş birliği başlıklarını görüştü.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Abdullah Gürlek ile bir araya gelerek Nevşehir özelinde gerçekleştirilecek projeleri ve iki bakanlık arasındaki iş birliği başlıklarını görüştü.

Bakan Ersoy ve Bakan Gürlek’ten Kapadokya Turizmine Tam Destek
KAYNAK: Haber Merkezi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Abdullah Gürlek’i bakanlık makamında ağırladı. Görüşmede, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya ve Nevşehir’in geleceğine yönelik vizyon projeleri masaya yatırıldı.

Nevşehir’in Turizm Vizyonu ve Yatırımlar Ele Alındı

Görüşmenin ana gündem maddelerinden birini Kapadokya’nın merkezi Nevşehir oluşturdu. Şehrin kültür ve turizm vizyonunu güçlendirecek adımların yanı sıra, bölgeyi daha ileriye taşıyacak yeni projeler ve yatırım imkanları değerlendirildi. Bakan Ersoy, görüşmenin memleketi ileriye taşıyacak projeler odağında oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Bakanlıklar Arası İş Birliği ve Türkiye Yüzyılı Hedefleri

Ziyaret kapsamında sadece yerel projeler değil, genel hükümet politikaları ve kurumlar arası eş güdüm de ele alındı. İki bakanlık arasındaki ortak çalışma alanları ile "Türkiye Yüzyılı" vizyonu doğrultusundaki hedeflerin değerlendirildiği görüşmede, stratejik iş birliği vurgusu yapıldı. Turizm gündemi değerlendirildi.

Bakan Ersoy, görüşme sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, nazik ziyareti için Adalet Bakanı Abdullah Gürlek’e teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız