MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'e sürpriz teklif

MasterChef Türkiye’de yarışmadan elenen Ayşe Ekiz’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan gastronomi biriminde görev alma teklifi geldi.
MasterChef'ten elenen Ayşe Ekiz'e sürpriz teklif

MasterChef Türkiye’de yarışmadan elenen Ayşe Ekiz’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan gastronomi biriminde görev alma teklifi geldi.

MasterChef Türkiye'de dikkat çeken yarışmacı

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri olduğu MasterChef Türkiye yarışmasında kendine özgü tavırları ile kısa sürede adından söz ettiren Ayşe Ekiz, bu hafta yarışmaya veda etti. Son haftalarda istenen tabakları çıkaramayan Ayşe, eleme sonrasında “Şef olmuyor benden herhalde, buraya kadar mı bilemem ama tecrübelerim yetersiz sanırım” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada haksızlık iddiaları

Yarışmanın eleme potasında yer alan Şirin'in Ezgi’ye alışveriş listesi vermesi ve yönlendirme yapması, yarışmacılar ve izleyiciler arasında tartışma yarattı. Sosyal medyada, Ayşe Ekiz’e haksızlık yapıldığı ve Şirin ile Ezgi’nin bu durumu suistimal ettiği söylendi. Ayşe, sosyal medyada büyük destek alırken diğer yarışmacılara tepki yükseldi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden teklif

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine bağlı Çukurcak Köyü’nde yaşayan Ayşe Ekiz’e, yarışmadan elenmesinin ardından sürpriz bir teklif geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ayşe Ekiz’i belediyenin gastronomi biriminde çalışmaya davet etti. Köksal, “Ayşe Ekiz, Afyonkarahisarımızı en iyi şekilde temsil etti. Kendini sürekli geliştiren Ayşe Ekiz, gastronomi birimimize güç katacaktır” dedi.

Kaynak:Hatice Akkılıç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.