Trendyol Süper Lig’de sezonun son virajına girilirken, Corendon Alanyaspor gözünü ligin kapanış haftasına dikti. Akdeniz temsilcisi, deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük mücadelesinin hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla start verdi.
Turuncu-yeşilliler, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek sezonu moralli bir şekilde noktalamayı hedefliyor.
Taktik ve Çift Kale Maçla Yoğun Mesai

Teknik Direktör Joao Pereira yönetiminde kulüp tesislerinde bir araya gelen Alanyasporlu futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik heyet, oyuncularla özel olarak ilgilenerek pas organizasyonları üzerinde durdu.
Günün tek idmanı, taktik disiplinin ön planda tutulduğu ve oldukça çekişmeli geçen dar alanda çift kale maç ile sona erdi. Corendon Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla hız kesmeden devam edecek.