Mersin Aydıncık'da mahkemeden satılık 595 m² arsa

Mersin Aydıncık'da mahkemeden satılık 595 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…
Mersin Aydıncık'da mahkemeden satılık 595 m² arsa

Mersin Aydıncık'da 595 m² arsa mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Ortaklığın Giderilmesi Davası sonundaaşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/6 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Mersin İli, Aydıncık İlçesi, Aydıncık Mahallesi Soğuksu Mevkii 114 ada 5 parsel sayılı 595,00 m2 miktarlı, tapuda ARSAvasıflı taşınmaz olup, taşınmazın bir kısmı üzerinde cam sera bulunmakta, kalan kısmı ise zirai ve inşai muhdesat bulunmayan boş arazidir. Parsel Antalya -Mersin karaloyuna 150 metre, Akdenize 200 metre, Aydıncık Adliye sarayına 3 km, Devlet Hastanesine ve Aydıncık Belediyesi'ne 4 km mesafede bulunmaktadır. Parsel çevresinde yapılaşma seyrek ve düzensizdir. Taşınmazın İÇERİSİNDE HER NE KADAR CAM SERA MEVCUT İSE DESATIŞA ESAS MAHKEME KARARINDA PARSEL İÇERİSİNDE BULUNAN 254,03 M2 LİK SERANIN SATIŞTAN HARİÇ TUTULMASINA KARAR VERİLMİŞTİR.
Adresi : Aydıncık Mahallesi Soğuksu Mevkii Aydıncık / MERSİN
Yüzölçümü : 595,00 m2
İmar Durumu :1/1000 ölçekli uygulama imar planı sınırları içerisinde yer almakta olup. Yapılaşma koşulu S-2 ( Serbest Nizam 2 kat) dır.
Kıymeti : 1.785.000,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Davalıdır şerhi vardır.

Kaynak:ilan.gov.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.