Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Eğitim | Büyükşehir'den 32 bin 300 öğrenciye destek

Büyükşehir'den 32 bin 300 öğrenciye destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 32 bin 300 öğrencinin yeni eğitim ve öğretim dönemine destek olmak amacıyla harekete geçti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 32 bin 300 öğrencinin yeni eğitim ve öğretim dönemine destek olmak amacıyla harekete geçti.

Büyükşehir'den 32 bin 300 öğrenciye destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemine başlayan 32 bin 300 öğrenciye yönelik kapsamlı bir destek paketi sunuldu.

Kırtasiye ve Giyim Desteği

Belediye, maddi ve sosyal yoksunluk yaşayan ailelerin çocuklarına, eğitim hayatlarında daha iyi bir başlangıç yapabilmeleri için çeşitli yardımlar sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik olarak kırtasiye malzemeleri ve okul giyimi desteği sağladı. Sosyal destek alan ailelerin çocuklarına özel olarak tanımlanan 41 Kart Giyim kartlarına nakit destek yatırıldı. Bu sayede, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim yılına hazırlıklı bir şekilde adım attı.

32 Bin 300 Çocuğa Gıda ve Giyim Desteği

Gıda ve giyim yardımı alan ailelerden toplam 32 bin 300 çocuğa otomatik olarak giyim kartlarına nakit yatırıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız