Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na saldırı

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, bugün New York'taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na saldırı

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Twitter hesabında; "New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğumuza bir saldırı olmuş. Çok geçmiş olsun. O vandalların az çok kim olduğunu tahmin ediyoruz da… azıcık adam olsalar bizler ordayken gelirlerdi" paylaşımını yaptı.

Özcan, saldırının fotoğraflarını paylaşarak şöyle dedi:

"New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğumuza bir saldırı olmuş. Çok geçmiş olsun. O vandalların az çok kim olduğunu tahmin ediyoruz da… azıcık adam olsalar bizler ordayken gelirlerdi."

ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.